Via een klik hierboven kom je op de Nieuws-pagina met alle Nieuwsbrieven.

• Mooie film beschikbaar over IMC Basis eindmarkt

Aan het woord komen leerlingen, ondernemers, locatiedirecteur Dirk Jan de Jong, directeur-bestuurder Jan Hofman en IMC-coördinator Lennah Koster. Zij vertelt je alles over het belang van IMC Basis. Je kunt de video ook bekijken en delen via Youtube. Zo breng je dit mooie project op onze prachtige school ook bij anderen onder de aandacht.

• Afsluitende markt IMC Basis
    Op donderdag 8 juli was de jaarafsluiting van IMC Basis met een kleine foodmarket met producten gemaakt door de kinderen van groepen 7 en 8: saté, groente spiesjes en een heerlijk drankje met vers fruit!
    Het werd op het pleintje voor Bistro ONS een zeer geslaagde middag met veel lachende (leerlingen) en trotse (ouders en leerkrachten) gezichten.
    Klik hier voor enkele foto's en een kleine video

• Alle 27 leerlingen VSO De Glind geslaagd!
    Zowel de 11 Entree-leerlingen als de 16 VMBO-leerlingen op VSO De Glind zijn geslaagd. Een topprestatie van zowel de leerlingen als de leraren. Want anders dan op andere VMBO-scholen geven de leerkrachten in De Glind alle vakken!
    De diploma-uitreiking voor de VMBO-leerlingen was op dinsdag 6 juli om 19.00 uur in het kerkje in De Glind.
    Klik hier voor wat eerste foto's van de avond en de complete reportage.

• Gift
    Via de diaconie van de Gereformeerde ‘Kruiskerk’ ontvingen wij een bedrag van € 1073,53. Heel hartelijk dank.
    We gaan het besteden aan karren en fietsjes, voor de jonge kinderen van de locatie speciaal onderwijs in De Glind.

Bovenstaande berichten komen in de eerstvolgende Nieuwsbrief voor de Vrienden met - eventueel - een verwijzing naar een speciale pagina.

Waarom de 'Vrienden van de J.H. Donnerschool'?

Wilma Gorissen van ons comité van aanbeveling zegt het zo: “Deze kinderen hebben soms een wat minder hoog ‘knuffelgehalte’, maar …… zij verdienen een eerlijke kans in onze samenleving en hebben recht op goed en passend onderwijs.

Met de 'Vrienden' zoeken we brede maatschappelijke steun en voldoende middelen om het werk dat de leerkrachten met veel liefde doen te helpen mogelijk maken.

Lees hier hoe oud burgemeester Asje van Dijk zijn vriendschap met onze school op een heel bijzondere manier heeft ingevuld.

Missie van de 'Vrienden'?

Het mogelijk maken van zaken, die belangrijk zijn voor de leerlingen, maar waarvoor geen middelen beschikbaar zijn. U kunt vriend worden in natura, maar u wordt ook al ‘Vriend’ vanaf € 25,- per jaar.

Geen geld aan de strijkstok!

De gedoneerde gelden komen altijd rechtstreeks ten goede aan de projecten uit deze lijst.

Hoe u ook bijdraagt: de kinderen en hun begeleiders zijn er blij mee en dankbaar om.

Financiële gegevens en ANBI registratie zijn van de school.

Dus geen aparte stichting en daarmee gepaard gaande bureaucratie.
Zo blijft er niets aan 'een strijkstok' achter.

Bankrekeningnummer: NL30ABNA0439794722

RSIN of fiscaal nummer: 812985953

Oud leerlingen

We stellen u graag aan enkele oud-leerlingen voor. Zij hebben met ‘onze’ school als basis vorm en inhoud aan zijn/haar leven gegeven.

Projecten

Op de pagina Projecten kunt u zien, wat inmiddels met steun van de 'Vrienden van de J.H. Donnerschool kon worden gerealiseerd.

Heb je vragen?